NOEN MEKANIKERE
FIKSER DE FETESTE
BILENE.

LEDIGE STILLINGER

 

 >> Delemedarbeider   

 >> Tekniker/mekaniker

  >> MINI nybilselger     

 


Brages Bilforretning AS ønsker nå å styrke laget med en:


DELEMEDARBEIDER

Stillingen innebærer varemottak, salg av deler og tilbehør til eget verksted og kunder i butikk. Vi søker etter deg som er nøyaktig, effektiv, selvstendig og strukturert. Det er viktig at du forstår betydningen av fornøyde kunder og at du er en serviceinnstilt person. Om du har erfaring fra lignende arbeid er det en fordel, men det er ikke et krav!

Har du kompetansen eller er ivrig etter å få det?  Vi tilbyr opplæring, videreutdanning, har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsbetingelser, samt et trivelig og godt arbeidsmiljø med kolleger som gleder seg til å treffe deg.

Du må beherske norsk, skriftlig og muntlig, ha generelt gode pc-kunnskaper samt førerkort kl. B.

For mer informasjon om stillingen, kontakt vår personalansvarlig Camilla Velle på tlf. 938 35 702.
Søknad og CV sendes til innen 15.09.2018.
 

VIL DU SELGE VERDENS KULESTE BILER?

MINI selger som aldri før, og med spennende produktnyheter på vei vil pågangen bli enda større. For å kunne gi våre kunder den servicen de fortjener, søker vi nå etter en dyktig bilselger til å styrke laget. Det vi ser etter er en person som brenner litt ekstra for kundeservice. En som evner å gi våre kunder en god opplevelse fra de kommer inn i butikken til de er lykkelige eiere av en ny MINI. Du må kunne gi av deg selv, lære fort, være løsningsorientert, utadvendt og ha en sterk relasjonskompetanse. Om du har salgserfaring, interesse for biler og anlegg for å selge, kan du være akkurat den vi ser etter.

Har du kompetansen eller er ivrig etter å få det?  Vi tilbyr opplæring, kurs, har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsbetingelser, samt et trivelig og godt arbeidsmiljø. Rundt nyttår flytter MINI inn i splitter nye lokaler på Digerneset. Så ikke bare får du jobbe med de kuleste bilene på markedet, du får også jobbe med en fantastisk gjeng i Sunnmøres kanskje kuleste bilbutikk.

Du må beherske norsk, både muntlig og skriftlig, ha generelt gode pc-kunnskaper samt førerkort klasse B. Arbeidstid på ettermiddag og helger må påberegnes.

For mer informasjon om stillingen, kontakt vår salgssjef, Henry Eide på tlf.: 920 97 600 eller personalansvarlig Camilla Velle på tlf. 938 35 702.
Søknad og CV sendes til innen 15.09.2018.
 

Brages Kristiansund trenger en rågod
BMW TEKNIKER - BILMEKANIKER

Det går så det suser hos oss på Brages Kristiansund! Derfor ønsker vi nå å få inn en ny kollega i gruppa!
 
Vi søker en serviceinnstilt person som liker å løse tekniske problemer. Du vil få tildelt utfordrende oppgaver innen blant annet feilsøk og diagnostikk. Vi ønsker oss derfor en mekaniker med minimum 4 års bransjeerfaring etter endt fagbrev, som har interesse i å utvikle seg innenfor faget. Er du serviceinnstilt, engasjert og positiv kan det være akkurat deg vi er på utkikk etter. 
 
Vil du å være med på å utvikle et allerede godt team hos Brages Kristiansund? Da må du søke allerede i dag!
 
Vi tilbyr kurs, videreutdanning, har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsbetingelser, samt et trivelig og godt arbeidsmiljø.
 
Du må beherske norsk, skriftlig og muntlig.
 
For mer informasjon om stillingen, kontakt Per Åge Høvik på 459 70 447.
Søknad og CV sendes til innen 31. august 2018


 

 


 

 

 

Vi er alltid på utkikk etter ambisiøse, entusiastiske og talentfulle mekanikere, teknikere, karosserimekanikere, deleselgere og bilselgere som ønsker å utvikle seg og lære. Våre ansatte er vår mest verdifulle ressurser, og et godt arbeidsmiljø er nødvendig for at vi skal kunne yte servicen våre kunder og produkter fortjener. 

Se alle våre aktuelle stillinger under finn.no
eller send en åpen søknad med CV på mail til vår Personalsjef, Camilla Velle .

Bruktbil

Våre kampanjer

TAKST

JOBBE HOS OSS?