NOEN MEKANIKERE
FIKSER DE FETESTE
BILENE.

LEDIGE STILLINGER

 

Vi søker etter en serviceinnstilt bilmekaniker på vårt Toyota-verksted 

Har du fagbrev som bilmekaniker med relevant erfaring? Kan du jobbe selvstendig og i team? Har du førerkort klasse B? Ønsker du en trygg og fast jobb? Da er dette jobben for deg.
 
Vi ønsker at du:

  • er ansvarsbevisst og ærlig
  • forstår verdien av god kundebehandling og serviceinnstilling
  • er selvstendig, fleksibel og tar utfordringer med et smil
  • er interessert i og har vilje til å videreutvikle deg i faget
  • er resultatorientert og har gode samarbeidsevner
  • har godt humør og ”stå på”-vilje
  • behersker norsk muntlig og skriftlig

 
Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb sammen med engasjerte og dyktige kolleger. Du får muligheter for produktrelatert etterutdanning og sammen med oss vil du jobbe i et offensivt og fremtidsrettet bilmiljø med flotte produkter og noen av de største merkevarene innen bil.
 
Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives og kan prestere bra sammen. Derfor har vi konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsbetingelser, videreutviklingsmuligheter samt fokus på et godt arbeidsmiljø.
 
For mer informasjon om stillingen, kontakt serviceleder, Thomas Rønnestad på telefon 913 47 886 eller personalansvarlig, Camilla Velle på telefon 938 35 702.
 
Søknad og CV sendes innen 7.4.2019 E:


 


 

Har du erfaring som karosserimedarbeider? Vi vil ha deg med på teamet vårt! 

KAROSSERIMEDARBEIDER 

Vi søker deg som er fagarbeider med minimum 4 års bransjeerfaring etter endt fagbrev. Vi ser etter en kollega som virkelig setter service og kvalitet i sentrum og som er lidenskapelig opptatt av kundene våre. Om du viser initiativ og har litt ekstra stå-på-vilje med deg på jobb, kan du være akkurat den vi ser etter!  

Hva kan vi tilby?
Vi tilbyr jevnlig kursing og mulighet for videreutdanning. Vi har dessuten konkurransedyktige lønnsbetingelser, samt gode pensjons- og forsikringsbetingelser. Verkstedet består av moderne lokaler, men det aller viktigste er nok at du blir en del av et godt arbeidsmiljø med kollegaer som virkelig ønsker deg velkommen! Har du yrkesstolthet og et ønske om å jobbe med noen av verdens beste kvalitetsmerker? Ja, da håper vi at du søker!

Om arbeidsgiveren
Toyota Sunnmøre AS i Ørsta er forhandler av nye Toyota, og vi har et godt utvalg av person- og varebiler. Vi har også et solid utvalg av kvalitetssikre brukbiler. Vi har eget bilverksted med utdannede mekanikere og vi lagerfører et stort utvalg av originale Toyota-deler til fornuftige priser. Vi har også egen karosseriavdeling som bistår deg dersom uhellet skulle være ute!

Du må beherske norsk, skriftlig og muntlig, samt ha førerkort klasse B.
For mer informasjon om stillingen, kontakt Ragnar Fjørtoft på tlf. 70 04 92 72.

Søknad og CV sendes innen 17.03.2019 E:

Søknad merkes "karosserimedarbeider"


 


 

Noen mekanikere fikser de feteste bilene!

Det går så det suser hos oss på Brages Kristiansund! Derfor ønsker vi nå å få inn en ny kollega i gruppa. 

BMW TEKNIKER - BILMEKANIKER 

Vi søker en serviceinnstilt person som liker å løse tekniske problemer. Du vil få tildelt utfordrende oppgaver innen blant annet feilsøk og diagnostikk.

Er du en mekaniker med minimum 4 års bransjeerfaring etter endt fagbrev, som har interesse i å utvikle deg innenfor faget? Er du serviceinnstilt, engasjert og positiv kan det være akkurat deg vi er på utkikk etter!  

Vil du å være med på å utvikle et allerede godt team hos Brages Kristiansund? Da må du søke allerede i dag!

Vi tilbyr kurs, videreutdanning, har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsbetingelser, samt et trivelig og godt arbeidsmiljø. Du må beherske norsk, skriftlig og muntlig og ha førerkort klasse B. 

For mer informasjon om stillingen, kontakt Per Åge Høvik på 459 70 447.
Søknad og CV sendes til .

Søknadsfrist: Snarest

 


 

 

 

Vi er alltid på utkikk etter ambisiøse, entusiastiske og talentfulle mekanikere, teknikere, karosserimekanikere, deleselgere og bilselgere som ønsker å utvikle seg og lære. Våre ansatte er vår mest verdifulle ressurser, og et godt arbeidsmiljø er nødvendig for at vi skal kunne yte servicen våre kunder og produkter fortjener. 

Se alle våre aktuelle stillinger under finn.no
eller send en åpen søknad med CV på mail til vår Personalsjef, Camilla Velle .

Bruktbil

Våre kampanjer

TAKST

JOBBE HOS OSS?