NOEN MEKANIKERE
FIKSER DE FETESTE
BILENE.

LEDIGE STILLINGER

 

Til vårt nye BMW/MINI-anlegg på Digerneset søker vi etter

VERT 

Vi ønsker å styrke laget med en person som har en utpreget serviceinnstilling. Vi kan love deg en allsidig jobbhverdag der du får jobbe med menneskelige relasjoner hver eneste dag.

Vi søker en person som er lidenskapelig opptatt av kunder og kundens behov, og som tenker på kundens beste hele tiden. Stillingen krever noe grunnleggende datakunnskaper, men din innstilling og evne til å lære er det viktigste.

Du må være utadvendt og ha godt humør, og ikke være redd for å ta i et tak. Det er også viktig at du har evne til å skape tillit og gode relasjoner til både kunder og kollegaer.

 
HOVEDANSVARSOMRÅDER:
- Ta imot alle våre kunder, enten i butikk eller på telefon.
 
ØNSKEDE KVALIFIKASJONER:
- Grunnleggende datakunnskaper
- Positiv og utpreget serviceinnstilling
- Sertifikat klasse B

Stillingen er en 100% heltidsstilling, 1 års engasjement fra 1.1.2019-31.12.2019 med mulighet for fast ansettelse. Arbeidstid 9.00-17.00 på hverdager og torsdager 10.00-18.00.
 
Hvis du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen og kan tenke deg å jobbe med fremoverlent kundebehandling, så er Brages Bilforretning stedet for deg. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en trygg og utviklende jobb hos en av landets mest moderne bilforhandler.

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med:
Daglig Leder BMW/MINI, Johan Myklebust på telefon 908 94 714 eller
Personalansvarlig Camilla Velle på telefon 938 35 702

Søknad og CV sendes til til .

 

Søknadsfrist: 30. november 2018


 

Vi opplever en stadig økt etterspørsel etter våre ettermarkedstjenester, og for å yte våre kunder den service de har krav på, søker vi etter en dyktig mekaniker.

BILMEKANIKER 

Vi ønsker en person som er faglig dyktig og som kan gjøre en kvalitetsmessig god jobb på en effektiv måte. Stillingen inngår i vårt team på Nytt og Brukt, og det må påregnes en allsidig jobbhverdag fra bilene ankommer vårt anlegg og frem til overlevering til kunde.

Hovedansvarsområder er: Mekanisk arbeid nye og brukte biler samt utstyrsmontering. Vi ønsker oss derfor en mekaniker med minimum 4 års bransjeerfaring etter endt fagbrev, som har interesse i å utvikle seg innenfor faget. Vi tilbyr kurs, videreutdanning, har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsbetingelser, samt et trivelig og godt arbeidsmiljø.

Du må beherske norsk, skriftlig og muntlig.

For mer informasjon om stillingen, kontakt leder for nytt og brukt, Kjell Ostnes på tlf. 462 99 362 eller personalansvarlig Camilla Velle på tlf. 938 35 702.

Søknad og CV sendes til .

 

Søknadsfrist: 30. november 2018


 

Noen mekanikere fikser de feteste bilene!

Det går så det suser hos oss på Brages Kristiansund! Derfor ønsker vi nå å få inn en ny kollega i gruppa. 

BMW TEKNIKER - BILMEKANIKER 

Vi søker en serviceinnstilt person som liker å løse tekniske problemer. Du vil få tildelt utfordrende oppgaver innen blant annet feilsøk og diagnostikk.

Er du en mekaniker med minimum 4 års bransjeerfaring etter endt fagbrev, som har interesse i å utvikle deg innenfor faget? Er du serviceinnstilt, engasjert og positiv kan det være akkurat deg vi er på utkikk etter!  

Vil du å være med på å utvikle et allerede godt team hos Brages Kristiansund? Da må du søke allerede i dag!

Vi tilbyr kurs, videreutdanning, har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsbetingelser, samt et trivelig og godt arbeidsmiljø. Du må beherske norsk, skriftlig og muntlig og ha førerkort klasse B. 

For mer informasjon om stillingen, kontakt Per Åge Høvik på 459 70 447.
Søknad og CV sendes til .

Søknadsfrist: Snarest

 


 

Brages bilskadesenter har en stadig økende oppdragsmengde og søker flere bilopprettere!

BILOPPRETTER MED FAGBREV

I denne omgang søker vi to nye kolleger som kan bli en del av vårt team. Da den ene vil få tilspisset kunnskap innen BMW og MINI mens den andre vil spesialiseres på Toyota og Lexus.

BMW er ledende innen utvikling av ny teknologi innen bil og på materialer av karbonfiber, aluminium, plast og stål. Toyota er størst innen hybridteknologi og benytter blant annet stål, økoplast, karbonfiberforsterket plast og andre materialer.

Felles for begge stillinger er at vi ser etter noen som er nøyaktige, effektive, selvstendige og som brenner for å jobbe med verdens mest avanserte biler. Du må ha fagbrev og erfaring som biloppretter, samt førerkort klasse B.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling der du får mulighet til å jobbe med kvalitetsprodukter sammen med dyktige og engasjerte kollegaer. Hos oss vil du få tilbud om kurs og muligheter for å tilspisse din kompetanse ytterligere. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsbetingelser og et solid og godt arbeidsmiljø i nye, flotte lokaler i Breivika.

Du må beherske norsk, skriftlig og muntlig.

For mer informasjon om stillingen, kontakt Erik With Larsen på tlf.: 94 29 17 19.
Søknad og CV sendes til innen 25.11.2018

Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

 


 

 

Vi er alltid på utkikk etter ambisiøse, entusiastiske og talentfulle mekanikere, teknikere, karosserimekanikere, deleselgere og bilselgere som ønsker å utvikle seg og lære. Våre ansatte er vår mest verdifulle ressurser, og et godt arbeidsmiljø er nødvendig for at vi skal kunne yte servicen våre kunder og produkter fortjener. 

Se alle våre aktuelle stillinger under finn.no
eller send en åpen søknad med CV på mail til vår Personalsjef, Camilla Velle .

Bruktbil

Våre kampanjer

TAKST

JOBBE HOS OSS?