NOEN MEKANIKERE
FIKSER DE FETESTE
BILENE.

LEDIGE STILLINGER

 

Brages Kristiansund ønsker nå å styrke laget med en:

Deleselger/kunderådgiver

Stillingen innebærer blant annet varemottak, salg av deler og tilbehør til eget verksted og kunder i butikk samt kundeservice både på telefon og over disk. Vi søker etter deg som er nøyaktig, effektiv, systematisk, analytisk, selvstendig og strukturert. Du må også være utadvendt og ha et godt humør. Det er viktig at du forstår betydningen av fornøyde kunder og at du er en serviceinnstilt person som kan skape tillit og gode relasjoner til både besøkende og innringere. Om du har erfaring fra lignende arbeid er det en fordel, men det er ikke et krav!

Har du kompetansen eller er ivrig etter å få det?  Vi tilbyr opplæring, videreutdanning, har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsbetingelser, samt et trivelig og godt arbeidsmiljø med kolleger som gleder seg til å treffe deg.

Du må beherske norsk, skriftlig og muntlig, ha gode pc-kunnskaper samt førerkort kl. B.

For mer informasjon om stillingen, kontakt: Daglig leder Bent Erik Heimen på 976 15 285 eller personalansvarlig Camilla Velle på 938 35 702.


Søknad og CV sendes til .
Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.

 

Søknadsfrist: 31. mai 2019

 Noen mekanikere fikser de feteste bilene!

Det går så det suser hos oss på Brages Kristiansund! Derfor ønsker vi nå å få inn en ny kollega i gruppa. 

BMW TEKNIKER - BILMEKANIKER 

Vi søker en serviceinnstilt person som liker å løse tekniske problemer. Du vil få tildelt utfordrende oppgaver innen blant annet feilsøk og diagnostikk.

Er du en mekaniker med minimum 4 års bransjeerfaring etter endt fagbrev, som har interesse i å utvikle deg innenfor faget? Er du serviceinnstilt, engasjert og positiv kan det være akkurat deg vi er på utkikk etter!  

Vil du å være med på å utvikle et allerede godt team hos Brages Kristiansund? Da må du søke allerede i dag!

Vi tilbyr kurs, videreutdanning, har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsbetingelser, samt et trivelig og godt arbeidsmiljø. Du må beherske norsk, skriftlig og muntlig og ha førerkort klasse B. 

For mer informasjon om stillingen, kontakt Per Åge Høvik på 459 70 447.
Søknad og CV sendes til .

Søknadsfrist: Snarest

 


 

 

 

Vi er alltid på utkikk etter ambisiøse, entusiastiske og talentfulle mekanikere, teknikere, karosserimekanikere, deleselgere og bilselgere som ønsker å utvikle seg og lære. Våre ansatte er vår mest verdifulle ressurser, og et godt arbeidsmiljø er nødvendig for at vi skal kunne yte servicen våre kunder og produkter fortjener. 

Se alle våre aktuelle stillinger under finn.no
eller send en åpen søknad med CV på mail til vår Personalsjef, Camilla Velle .

Bruktbil

Våre kampanjer

TAKST

JOBBE HOS OSS?