Brages - Fra Moa til Digerneset

I løpet av 2019 skal alle våre nybiler flyttes fra våre lokaler på Moa til Digerneset Næringspark. Der venter helt nye, moderne og tilpassede lokaler som vil både gi oss en fantastisk arbeidsplass og lokaler som vi med stolthet kan la våre kunder kan boltre seg i. På den 21 mål store tomten på Digerneset har vi planer om å skape verdens beste opplevelser for våre kunder.
 

BMW OG MINI HAR FLYTTET!

Mandag 11. februar åpnet vi dørene for aller første gang til Brages Bil sine nye butikk-, delelager og verkstedlokaler på Digerneset Næringspark. Hjertelig velkommen til oss der.

Besøksadresse: Digerneset Næringspark 8, 6260 Skodje
Telefon: 70 17 82 10


Toyota og Lexus flytter i mai

Når varmen begynner å treffe oss ordentlig vil Toyota og Lexus sitt nye bygg klargjøres for innflytting. Gjengen som skal flytte er utålmodige etter å komme i nytt hus og gleder seg til mer og bedre plass til våre japanske merkevarer.

«Timing is everything» heter det, og man skulle nesten tro Toyota og Lexus hadde Brages og Digerneset i minnet da de planla sine nylanseringer. I 2019 går Toyota gjennom solid løft, med flere modellnyheter. Spesielt artig og viktig er det å kunne annonsere at våre tidligere helter Corolla og Camry er tilbake. Og det i helt nye drakter både under panseret og utenpå. I tillegg får vi nylansering av Norges mest solgte SUV gjennom tidene i Rav4. Alle selvfølgelig med modernisert design og uovertruffen hybridteknologi.

Lexus vil naturligvis ikke være dårligere, og utvider sitt modellprogram med 2 nye modeller når de gjør plass til helt nye UX og ES. Det er med andre ord bare å glede seg!
 

Parkering til alle

Etter 38 fantastiske år på Moa begynner det nå å bli litt trangt. Med fire stolte merker som er teknologiledende og kommer med stadig flere modeller til et raskt økende antall kundegrupper, ble det etter hvert åpenbart at vi trengte mer plass. Først og fremst til våre kunder, men også for å kunne vise fram alle våre modeller og produkter. Vi syns derfor det var på tide å la både kundene og produsentene få utfolde seg og få bedre albuerom. Og da er det ekstra kjekt å kunne annonsere tidenes bilbonanza i helt nye lokaler på Digerneset, med bedre plass til parkering og i fasiliteter der du som kunde er prioritert desidert høyest.
 

Hva skjer med Brages på Moa?

Mange har kanskje gjettet det allerede. Når nybilene kjører av gårde med flyttelasset, vil bruktbilavdelingen bli igjen på Moa. Fra sommeren 2019 vil de få mer enn dobbelt så mye plass og bilhallen vil romme langt flere muligheter innendørs. Vårt mål er å skape Norges beste bruktbilbutikk med et fantastisk utvalg der du som kunde kan se alle våre bruktbiler i fred og ro, uten at vestlandsværet herjer annet enn på utsiden. Vi kommer også til å ha klargjøring for bruktbiler på Moa, i tillegg til at vi vil fortsatt ha vår skadeavdeling i Breivika.
 

Hvor skal du levere bilen din?

Du vil få informasjon om hvor du skal levere din bil på service når du booker din time. Om du er på utkikk etter biler vil du finne BMW og MINI på Digerneset, Toyota og Lexus på Moa (frem til tidlig sommer) og bruktbil på Moa.

Vi gjør det vi kan for å være så forberedt som mulig og informere så godt vi kan, men om det fortsatt ikke finner svar på det du leter etter så er vi naturligvis tilgjengelige for en prat eller et besøk.
 

Dette skal feires!

Når alle biler er på plass skal vi selvsagt feire starten på en spennende tid, og du er en selvskreven gjest. Følg oss gjerne i sosiale medier for de aller siste oppdateringene, der vi vil legge ut relevant informasjon og holde våre kunder oppdatert i byggeprosessen. Vi ser fram til en ny «vår» i bilbransjen og gleder oss til å snart ønske alle velkommen til et nytt kapittel i Brages historie på Digerneset!

Bruktbil

Våre kampanjer

TAKST

JOBBE HOS OSS?