Brages - Fra Moa til Digerneset

I løpet av 2019 skal alle våre nybiler flyttes fra våre lokaler på Moa til Digerneset Næringspark. Der venter helt nye, moderne og tilpassede lokaler som vil både gi oss en fantastisk arbeidsplass og lokaler som vi med stolthet kan la våre kunder kan boltre seg i. På den 21 mål store tomten på Digerneset har vi planer om å skape verdens beste opplevelser for våre kunder.

 

Toyota og Lexus åpner 3. juni 2019!

Vi gleder oss stort til sommeren og at Toyota og Lexus sine bygg ferdigstilles. Det vil bli arrangert en åpningsuke med masse gode tilbud og spennende eventer.

Både Toyota og Lexus kommer med nye, spennende modeller i 2019, så flyttingen blir en av flere store ting som skjer for begge merker. Følg oss gjerne i sosiale medier for de aller siste oppdateringene på det som skjer.

Hva skjer med Brages på Moa?

Mange har kanskje gjettet det allerede. Når nybilene kjører av gårde med flyttelasset, vil bruktbilavdelingen bli igjen på Moa. Fra sommeren 2019 vil de få mer enn dobbelt så mye plass og bilhallen vil romme langt flere muligheter innendørs. Vårt mål er å skape Norges beste bruktbilbutikk med et fantastisk utvalg der du som kunde kan se alle våre bruktbiler i fred og ro, uten at vestlandsværet herjer annet enn på utsiden. Vi kommer også til å ha klargjøring for bruktbiler på Moa, i tillegg til at vi vil fortsatt ha vår skadeavdeling i Breivika.
 

Hvor skal du levere bilen din?

Du vil få informasjon om hvor du skal levere din bil på service når du booker din time. Om du er på utkikk etter biler vil du finne BMW og MINI på Digerneset, Toyota og Lexus på Moa (frem til 3. juni) og bruktbil på Moa.

 

BMW OG MINI HAR FLYTTET!

Mandag 11. februar åpnet vi dørene for aller første gang til Brages Bil sine nye butikk-, delelager og verkstedlokaler på Digerneset Næringspark. Hjertelig velkommen til oss der.

Besøksadresse: Digerneset Næringspark 8, 6260 Skodje
Telefon: 70 17 82 10


 

Bruktbil

Våre kampanjer

TAKST

JOBBE HOS OSS?