10 grunner til å velge en Toyota hybrid

Toyota lanserte verdens første hybridbil tilbake i 1997. Siden den gang har Toyota solgt over 11 millioner hybridbiler verden over.

 Alle Toyota-selgerne på Brages Bilforretning har minimum en Toyota Hybrid hver. Men hvorfor er det så bra med en hybrid?

1. Du slipper å lade!
Hybridbiler lader seg selv mens den kjører, så du slipper lange ledninger og rekkeviddestress.

2. Du sparer penger
Uansett kjøreforhold som by, land og kombinert kjøring har en hybrid langt lavere drivstofforbruk.

3. Lavere vedlikeholdskostnader
Slitasjen på bremser, girsystem, starter og andre system er mindre på hybridbiler, noe som gir mye lavere vedlikeholdskostnader over tid.

4. Automatgir
Du slipper å måtte oppgradere til en dyrere modell for å få automatgir. Det er nemlig standard i samtlige hybridbiler fra Toyota.

5. Stillegående
Når den elektriske motoren drar bilen bortover veien kan du nyte helt stille kjøring. Bilen er også lydløs når du står stille. Med en hybrid kjører du elektrisk i snitt halvparten av tiden, som igjen betyr kjøring uten en lyd, halvparten av tiden. Når bensinmotoren hjelper elmotoren med framdriften så hører du selvsagt det, men den er ganske så stillegående den også.

6. En hybrid til enhver livssituasjon
Uansett om du trenger du en liten bybil eller en større familiebil som skal romme alt og alle, har Toyota en hybrid for deg. I 2019 kom også Prius med firehjulstrekk, så ingenting skal stå mellom deg og hytta uansett årstid.

7. Et mer miljøvennlig valg
En hybrid viser at du tar et bevisst valg i forhold til klima og miljø. Med lavere Co2- og NOx-utslipp bidrar du til mindre lokal forurensing, samt muligheten for å nå Norges klimamål i 2020.

8. Avgiftslette
Hybridbiler har egne avgiftsfordeler i Norge og du får langt lavere avgifter i forhold til tilsvarende bensin- og dieselmotorer.

9. Topp kvalitet
Toyota Hybrid er kjent for sin driftssikkerhet og har minst like god kvalitet som en «vanlig» Toyota.

10. Et godt valg i kulda
Med norske vintere er det godt med en bil som blir raskt varm. De fleste Hybridene er utstyrt med eksosvarmegjenvinner (EHR). Når bilen er kald, sendes kjølevæsken fra motoren til eksosen for å hente varme. Dette bidrar til at både motor og kupé blir raskt varme etter start, og til lavere forbruk.

Ønsker du å prøvekjøre en Toyota Hybrid? Klikk her for å bestille en prøvekjøring hos oss.

Flere nyheter
Side 1 av 2 sider (7 Aktuelt)12NesteSiste
endrede-apningstider

Endrede åpningstider

Grunnet den ekstraordinære situasjonen vi er oppe i så endrer vi åpningstidene våre.

De nye åpningstidene er som følger:
Man - Fre: 08:00 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 15:00

 

toyota-tar-koronaviruset-pa-alvor

Toyota tar koronaviruset på alvor

Dette er ekstraordinære og dramatiske tider. Vi i Toyota er vårt ansvar bevisst og skal bidra til å begrense spredningen av koronaviruset. Vi oppfordrer samtidig alle våre kunder om å vise solidaritet og følge helsemyndighetenes råd for å begrense smittespredningen.
en-elektrisk-proace-pa-vei

En elektrisk Proace på vei

Den populære varebilen Toyota PROACE blir snart å få som BEV – Battery Electric Vehicle. Dette gleder vi oss veldig til!
toyota-billan

Toyota billån

Billån er den vanligste formen for finansiering av nye og brukte biler. Du behøver som oftest ingen annen sikkerhet enn bilen, og kontantinnsatsen er gjerne din innbyttebil.
viktige-nyheter-om-din-eu-kontroll

Viktige nyheter om din EU-kontroll

I februar 2019 ble det innført nye regler for tidspunkt for EU-kontroll. Siste siffer i registreringsnummer er ikke lenger avgjørende for kontrolltidspunktet!
toyota-plus

Toyota Plus

Våre beste bruktbiler - Velg TOYOTA PLUS om du ønsker trygghet og kvalitet ved kjøp av bruktbil.
Side 1 av 2 sider (7 Aktuelt)12NesteSiste