En elektrisk Proace på vei

Den populære varebilen Toyota PROACE blir snart å få som BEV – Battery Electric Vehicle. Dette gleder vi oss veldig til!

El-varebilen kommer i salg allerede i 2020, og er utviklet i samarbeid med Groupe PSA. Utseendemessig blir nye Proace Electric helt lik en vanlig Proace, men med ladepunktsluke i venstre forskjerm, samt modellnavnet "Electric" bak på bilen og over luken. Denne bilen blir Toyotas første El-bil i Europa. I tillegg til å redusere driftskostnadene for nyttekjøretøy vil den elektriske varebilen ha 0-utslipp, samt positiv effekt på støynivå og luftkvalitet, spesielt i sentrumsområder. 

 ● Populære PROACE blir elektrisk 
 ● El-varebilen kommer for salg i 2020 
 ● I tillegg lanseres PROACE CITY
 

I 2020 lanseres også lillebroren, nemlig den høyst etterspurte Proace City. Den kompakte varebilen blir tilgjengelig som elbil først i 2021. Proace City er designet for funksjonalitet og vil tilfredsstille en rekke forskjellige behov i markedet. 

Flere nyheter
Side 1 av 2 sider (7 Aktuelt)12NesteSiste
endrede-apningstider

Endrede åpningstider

Grunnet den ekstraordinære situasjonen vi er oppe i så endrer vi åpningstidene våre.

De nye åpningstidene er som følger:
Man - Fre: 08:00 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 15:00

 

toyota-tar-koronaviruset-pa-alvor

Toyota tar koronaviruset på alvor

Dette er ekstraordinære og dramatiske tider. Vi i Toyota er vårt ansvar bevisst og skal bidra til å begrense spredningen av koronaviruset. Vi oppfordrer samtidig alle våre kunder om å vise solidaritet og følge helsemyndighetenes råd for å begrense smittespredningen.
toyota-billan

Toyota billån

Billån er den vanligste formen for finansiering av nye og brukte biler. Du behøver som oftest ingen annen sikkerhet enn bilen, og kontantinnsatsen er gjerne din innbyttebil.
viktige-nyheter-om-din-eu-kontroll

Viktige nyheter om din EU-kontroll

I februar 2019 ble det innført nye regler for tidspunkt for EU-kontroll. Siste siffer i registreringsnummer er ikke lenger avgjørende for kontrolltidspunktet!
toyota-plus

Toyota Plus

Våre beste bruktbiler - Velg TOYOTA PLUS om du ønsker trygghet og kvalitet ved kjøp av bruktbil.
atte-strake-seire-for-lexus-i-autoindex

Åtte strake seire for Lexus i AutoIndex

For åttende år på rad topper Lexus alle kategorier i AutoIndex, bilbransjens største og mest omfattende bileierundersøkelse.
Side 1 av 2 sider (7 Aktuelt)12NesteSiste