Viktige nyheter om din EU-kontroll

I februar 2019 ble det innført nye regler for tidspunkt for EU-kontroll. Siste siffer i registreringsnummer er ikke lenger avgjørende for kontrolltidspunktet!

Fra og med 8. februar 2019 ble det innført nye kontrollintervaller for EU-kontroll. Siste siffer i registreringsnummeret vil ikke lenger bestemme kontrolltidspunktet. Bilen skal inn maks 24 måneder etter sist godkjenning. Dette er uavhengig av hvilken registreringsmåned bilen egentlig hadde. Hvis bilen ikke blir EU-godkjent, er fristen kun 4 uker etter kontrollen er utført. Hvis datoen overstiges kan bilen bli avskiltet - uten forvarsel.

Den nye ordningen fases inn etterhvert som biler er inne til kontroll. Det er altså ikke slik at samtlige biler får en ny frist fra februar 2019. Fristen du har gjelder til det gjennomføres en ny EU-kontroll.

>> Kontakt oss om du har spørsmål

NB! På grunn av nye personvernregler må vi ha ditt samtykke for at du kan motta innkallelser til EU-kontroll og vedlikehold fra oss. Besøk oss og gi ditt samtykke!

Flere nyheter
Side 1 av 2 sider (7 Aktuelt)12NesteSiste
endrede-apningstider

Endrede åpningstider

Grunnet den ekstraordinære situasjonen vi er oppe i så endrer vi åpningstidene våre.

De nye åpningstidene er som følger:
Man - Fre: 08:00 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 15:00

 

toyota-tar-koronaviruset-pa-alvor

Toyota tar koronaviruset på alvor

Dette er ekstraordinære og dramatiske tider. Vi i Toyota er vårt ansvar bevisst og skal bidra til å begrense spredningen av koronaviruset. Vi oppfordrer samtidig alle våre kunder om å vise solidaritet og følge helsemyndighetenes råd for å begrense smittespredningen.
en-elektrisk-proace-pa-vei

En elektrisk Proace på vei

Den populære varebilen Toyota PROACE blir snart å få som BEV – Battery Electric Vehicle. Dette gleder vi oss veldig til!
toyota-billan

Toyota billån

Billån er den vanligste formen for finansiering av nye og brukte biler. Du behøver som oftest ingen annen sikkerhet enn bilen, og kontantinnsatsen er gjerne din innbyttebil.
toyota-plus

Toyota Plus

Våre beste bruktbiler - Velg TOYOTA PLUS om du ønsker trygghet og kvalitet ved kjøp av bruktbil.
atte-strake-seire-for-lexus-i-autoindex

Åtte strake seire for Lexus i AutoIndex

For åttende år på rad topper Lexus alle kategorier i AutoIndex, bilbransjens største og mest omfattende bileierundersøkelse.
Side 1 av 2 sider (7 Aktuelt)12NesteSiste