Lexus CT 200h - Sport

CT 200h er en kompakt luksusbil som drives av verdens mest avanserte selvladende hybrid-teknologi, og gir deg en sublim balanse mellom kvalitet, håndlaget komfort og ledende drivstoffeffektivitet i en femdørs kombibil.​

Utstyrsoversikt
CT 200h Sport er utstyrt med blant annet:

 • Smart start
 • 3-eker, skinnratt
 • 17" aluminiumsfelg, 5-doble-eker i sort design med 215/45 R17 dekk
 • Bi-LED hovedlys med AHB
 • LED - Tåkelys
 • 2-sone automatisk klimaanlegg
 • Parkeringssensorer
 • Ryggekamera
 • Adaptive Cruise Control
 • 7" Lexus Media Display, med fjernstyring via roternede hjul i senterkonsol
 • DAB+ digitalradio
 • 6-høytalers Panasonic® lydsystem

 
OM BILEN
CT 200h er en av de reneste hybridene Lexus har laget. Den oppdaterte modellen har jevne ytelser og lave CO2-utslipp kombinert med banebrytende teknologi og prisvinnende raffinement. CT 200h byr på en dynamisk og spennende kjøreopplevelse, med selvladende hybridteknologi og smarte funksjoner for tilkobling. Lexus CT 200h er nå utstyrt med Lexus Safety System+. Dette omfatter kollisjonvernsystem, dynamisk fartsholder, filskiftevarsler med rattstyring, automatisk fjernlys og veiskiltassistanse.

CT 200h har nå et enda mer dynamisk og sportslig utseende inni og utenpå. CT 200h har nå en lang, strømlinjeformet profil med en dristigere, bredere og lavere «spindelgrill» med et distinkt, nytt mønster, flankert av distinkte, juvellignende LED-hovedlys og kjørelys. Disse og andre dristige nye stylingdetaljer gir CT 200h et mer atletisk utseende. Se deg rundt, og du vil oppdage helt nye hel-LED, L-formede baklys som gir CT 200h et sportsligere og bredere uttrykk. Nedre del av bakre støtfanger er nå i metallic sølv og sort, med en form som forsterker bilens aggressive uttrykk. Mens de bakre reflektorene er malt metallic grå for å matche tåkelysinnfatningene foran.

Månedspris kan justeres etter behov!
Visste du at vi kan justere månedskostnaden på privatleasing? Ved å legge mer inn i startleien når du skriver leasingavtale kan du senke den totale månedskostnaden. Snakk med en av våre selgere når du er innom oss, eller ring oss, så hjelper vi deg gjerne med en løsning som passer dine behov.

>> Jeg ønsker tilbud
 

Prøvekjøring eller spørsmål?
Kontakt oss for mer detaljer om utstyr, priser eller prøvekjøring!

 

Privatleie CT 200h: Startleie/etabl.gebyr kr 67.990,-. Mnd.leie kr 2.728,-. Totalt kr 166.198,- Rente 2,95%. Fastrente 3 år. 3 års bindingstid/45.000 km. Årsavgift pluss mva. kommer i tillegg. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Kampanjen gjelder biler i butikk samt på lager i Norge. Kampanjen er kun gjeldende en begrenset periode.

2.748,-/mnd*

Startleie
kr 62.500,-

Kjøpspris
kr 360.000,-

Fastrente
2,95% i 3 år

Utstyrsgrad
Sport

Prisene gjelder
Vinterhjul
Metallic lakk

Kontakt oss
Tlf.: 70 17 82 05


>> Bestill prøvekjøring

Flere kampanjer
Side 1 av 3 sider (17 Kampanjer)123NesteSiste
prius-plug-in-hybrid-executive

Prius Plug-In hybrid - Executive

Prius Plug-in Hybrid er perfekt tilpasset de som ønsker seg en hybridbil med økt rekkevidde som ren el-bil (EV).
rav4-hybrid

Rav4 Hybrid - Active

Nye Rav4 hybrid er en romslig familiebil som kjører elektrisk 50% av tiden. Opplev kjøreglede og tøft design i denne nyheten fra Toyota.
corolla-hybrid-ts

Corolla Hybrid TS - Active Tech

Corolla er tilbake - nå med 4. generasjons hybridsystem. Romslig familiebil med godt veigrep og en fløyelsmyk kjøreglede uansett hvor du skal.
corolla-hybrid-5d-active-tech

Corolla Hybrid 5D - Active Tech

Corolla er tilbake - nå med 4. generasjons hybridsystem. Stilig, effektiv og en glede å kjøre, uansett hvor du skal og hvilken modell du velger.
camry-hybrid-executive

Camry Hybrid - Executive

Nye Camry Hybrid har det hele! Den kombinerer alle fordelene i en avansert sedan med alle fordelene til en hybrid fra Toyota.
toyota-c-hr

Toyota C-HR - Active

Med et nytt, kraftig hybridsystem leverer den nye Toyota C-HR ytelser som matcher det slående designet. Med høyere interiørkvalitet og vår mest omfattende pakke av tilkoblingsmuligheter tilgjengelig, finner du ikke noe ordinært ved den nye Toyota C-HR Hybrid.
Side 1 av 3 sider (17 Kampanjer)123NesteSiste