Bestill skadetakst

Langøyvegen 17
6014 Ålesund
Tlf: 70 17 82 25
E-post: skade@brages.no

Ved skade er det viktig for både din sikkerhet og bilens verdi at bilen repareres forskriftsmessig og i henhold til fabrikantens retningslinjer. På våre verksteder finner du et kyndig erfarent team med spesialkunnskaper på våre merker. Ved å bruke våre verksteder på skade kan du også være trygg på at bilens garantier opprettholdes.

Dagens biler er komplekse og krever både erfaring og spesialkunnskap ved utbedring. Våre skademedarbeidere får jevnlig tilførsel av kunnskap og kompetanse, i tillegg til at vi benytter utstyr og verktøy fra anerkjente leverandører som sikrer et kvalitativt arbeid.

Våre lokaler er spesialkonstruert for en effektiv og kvalitetsmessig produksjon og vi samarbeider tett med både bilprodusenter og forsikringsselskaper for å utvikle våre produksjonsfasiliteter. Vi benytter også originale deler gjør at din bil og dens funksjoner holdes original, samt avansert lakkutstyr for en nøyaktig fargetilpasning og finish.

Ta kontakt med oss i dag dersom uhellet har vært ute så hjelper vi deg med både skademelding og dialogen med ditt forsikringsselskap, samt en effektiv og kvalitativ skadeutbedring.

Bestill skadetakst

Kongsveien 90
6523 Frei
Tlf: 40 55 42 30
E-post: dagrunar@oyeskarosseri.no